Doua pagini pe “Le Networker Magazine”

Life Story
Pag.12-13

Tocmai mi-a ajuns coletul! Sunt atât de fericita!
(Sunt și emoționată, e primul meu articol…🤪)

Acum câteva săptămâni mi s-a cerut un interviu pentru LE NETWORKER MAGAZINE, o revista internațională care se ocupa de Network Marketing.
Doua pagini dedicate poveștii mele. Wow!
Va las articolul mai jos:

Multe persoane cred ca este vorba de noroc. Sau ca am abilitați speciale.
In fond, sunt doar o simpla fata cu vise mari care a făcut din orice piedica o scărița care sa ma ducă mai aproape de obiectivul meu.
După ce părinții mei s-au despărțit și am pierdut tot, inclusiv casa și stilul de viața pe care il aveam am stat un timp la bunica mea intr-o casa la țara plină de iubire dar lipsită de confort, nu aveam baie, nici apa calda..și făceam km zilnic pe jos sa pot ajunge la scoala.
După o vreme am plecat in străinătate.
A urmat o perioada foarte grea… care a durat ani, fiind constrânsă de circumstanțe sa lucrez la o vârsta atât de frageda, fără posibilitatea de a-mi termina scoala.

Am trăit și in case abandonate dormind pe jos, fără curent, uși, apa… înconjurată de oameni cu credințe limitante care ma desconsiderau și îmi spuneau ca sunt o simpla românca intr-o țara straina, sa nu am vise prea mari și sa ma mulțumesc cu ce obțin din munca la bar, baby sitter, îngrijitor de bătrâni. A fost crunt. Dar mereu am știut ca va veni ziua in care se va întâmpla miracolul și voi găsi strada mea prin care sa îmi realizez visele.
Imi stătea “strânsă” situația mea de atunci și tocmai de-asta am fost mereu deschisă noutăților și oportunităților, iar acolo unde nu le-am avut, le-am creat. Din bănuții ce cu greu ii castigam am început sa investesc in cărți, cursuri de creștere personală pana la coach foarte cunoscuți la nivel mondial.

In 2013 am intrat in contact cu visul meu: NETWORK MARKETINGUL!
După 3 luni fără rezultate mi-am dat încă o șansa, am participat la un eveniment care mi-a schimbat prospectiva: am cunoscut metoda online pe care in următorii 6 ani am aplicat-o și am ajuns la niște rezultate incredibile! La doar 27 de ani am devenit 6 figure.
Dacă a fost greu? FOARTE! de multe ori am vrut sa renunt. Dar de fiecare data îmi aminteam MOTIVAȚIA MEA și continuam!
A meritat!
Am ajutat foarte multă lume…Personal am reușit sa îmi cumpar o casa nu doar mie, ci câte una și fiecărui membru al familiei mele (inclusiv bunicii), sa călătoresc și sa am experiențe nemaipomenite alături de familia mea și sa îmi satisfac toate mofturile in materie de shopping (ador shoppingul 😂)
Cea mai mare dobândire a fost TIMPUL: sa pot sa dorm dimineața fără sa ma trezesc la 4:00 sa merg la munca, sa am timp sa ma îngrijesc, sa am timp pt copilul meu, sa particip la toate evenimentele ei, sa fiu prezenta….și sa pot fi de ajutor și altor oameni mai puțin norocoși.
După ani de calificări și obiective atinse, castigam bani dar simțeam ca ce îmi lipsea sa completez “puzzle-ul” din viața mea!
Iar in Mai 2019 am găsit soluția: Ariix Corporate! A fost cea mai “disruptive” descoperire! Produsele de top și rezultatele excepționale au fost cele care m-au făcut sa ma îndrăgostesc pe loc.
Consider că poți să faci un business bun doar dacă ești fanul numărul 1 al produsului pe care îl promovezi.
Iar apoi planul marketing UNIC și imbatabil care ne oferă cele mai exclusiviste avantaje și cu care nu poate concura nimic in acest moment!
Sunt convinsă ca mi-am găsit “casa” încă de la prima întâlnire.
M-am simțit in siguranța și datorită garanțiilor de care noi, distributorii beneficiem.
In următorii ani îmi doresc sa “ating” cât mai multe persoane din toată lumea care sa intre in aceasta minunata familie! Toți merita o astfel de oportunitate in viața lor!

Obiectivul meu este sa îmi creez in următorii 2/3 ani un business milionar, global, creând cât mai mulți leaderi și ajutând cât mai multe persone sa obțină o transformare și propria libertate financiară continuând sa o fac ca și pana acum: călătorind, și alături de familia mea.

Oricine poate reuși, sunt convinsă!
Sfatul meu este:
1. Fii mereu curioasa și învața(Nu subaprecia pe nimeni, oricine îți poate da o învățătura)
2. Investește in tine, in mintea ta și in businessul tău. Este cea mai inteligenta investiție. Nu exista nici un secret sau o strategie mai tare decat “POVESTEA TA DE TRANSFORMARE”.
3. Mergi la evenimente. Intra in contact cu oamenii din jurul tău. Ajunge o fraza sau un concept deja auzit, dar rostit cu un alt ton de voce sau emoție care îți poate schimba total viziunea și te ajuta sa “decolezi”.
Și bineînțeles, va aștept in echipa!

4.3 3 votes
Article Rating
Follow:
Share:
Subscribe
Notificami
5 Commenti
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maggio 21, 2020 10:23 pm

Sei un esempio da seguire, ti ammiro da anni ormai, una donna manager di altissimo livello, una boss lady partita dal nulla ed arrivata al top, ti meriti tutto! Molto orgogliosa di far parte del tuo team!

Maggio 21, 2020 11:03 pm

Te respect profund și sunt mulțumit de această frumoasă cale. Ești o mare Lider, dar și o femeie cu inima mare ❤️

Seyla de vanna
Maggio 21, 2020 11:34 pm

Sei pura ispirazione per me ♥️ Bravissima e congratulazioni Coco per il tuo successo te lo meriti tutto ♥️

Maggio 22, 2020 12:22 am

Ești un exemplu demn de urmat, o FEMEIE puternică! Ți-aș asculta POVESTEA la nesfârșit , din nimic ai facut mult !Respect! Mândră sa fac parte din echipa ta!

Graziella
Maggio 22, 2020 4:52 pm
Reply to  Alexandra

Cara Coco Morena , ti seguo anch’io da anni ed ammiro tutto ciò che fai! Sono felicissima per te perché meriti tutto questo successo, te lo sei sudato !! Sei la numero 1 del network marketing!
Ancora tanta ammirazione! 🏆❤

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x